M-Files
__

Jäsenintra M-Files

Suomen Nuorkauppakamarin jäsenrekisterin M-Filesin kautta pidät yhteystietosi ja saavutuksesi nuorkauppakamari toiminnasta ajan tasalla.

M-Files on reaaliaikainen jäsentietojen ylläpito- ja raportointityöväline, johon jokaisella nuorkauppakamarilaisella on omat tunnukset. Jäsenintrasta löydät mm. kaikkien nuorkauppakamarilaisten yhteystiedot (koejäsenten, jäsenten, kunniajäsenten ja senaattorien tiedot), omat tietosi sekä paljon dokumentteja erityisesti kamarin johtamiseen ja markkinointiin liittyen.

Muistathan päivittää ja pitää yleisten tietojen lisäksi M-Filesissä ajan tasalla kokousosallistumisesi, virkasi, suorittamasi koulutukset, palkintosi ja muut kamariuraan liittyvät asiat. On tärkeää, että jäsenet huolehtivat tietojensa ajantasaisuudesta, sillä erilaisiin JCI:n virkoihin haettaessa nämä tiedot määrittelevät jäsenen meriitit ja osaamisen.

Voit ladata M-Files -sovelluksen kätevästi mobiililaitteeseen ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Vaihtoehtoisesti tästä pääset jäsenmatrikkeliin.

Kirjautuminen M-Filesiin mobiilissa:

  • Lataa ilmainen M-Files -sovellus mobiililaitteeseen Play Kaupasta tai App Storesta.
  • Avaa sovellus ja syötä palvelin-kohtaan ”snkk”.
  • Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  • Kirjautuminen on tarpeellinen vain ensimmäisellä käyttökerralla mobiilissa.

Kirjautuminen selaimen kautta:

Toiminnon “Selaa” alta pääset sujuvasti tarkastelemaan erilaisia tietoja ja dokumentteja. Myös käyttämällä hakutoimintoa, tavoitat näppärästi kaikki Nuorkauppakamarilaiset ympäri Suomea.

Jos kaipaat lisää ohjeita M-Filesin käyttöön, löydät niitä järjestelmästä polusta Selaa > 13. M-Files ohjeet ja videot.

 

Mikäli jokin asia jäi askaruttamaan, voit tarvittaessa ottaa myös yhteyttä kamarin sihteeriin sähköpostilla tai soitamalla, katsotaan asiaa yhdessä.