QPM
__

Quality Project Management (QPM)

Quality Project Management on Oulun Nuorkauppakamarin luoma projektijohtamisen työkalu.

Oletko ollut projektissa, jossa tavoitteita ei ole saavutettu, aikataulu on venynyt tai budjetti ylittynyt? QPM (Quality Project Management) on erinomaiseksi todistettu menetelmä projektien hallintaan. Sen avulla kiinnitetään huomio sekä laadukkaaseen tekemiseen että lopputuloksen laatuun. Toimintamalli on hyvin testattu ja se soveltuu sekä pieniin että suurin projekteihin, tapahtumiin ja kehittämishankkeisiin sekä työelämän tarpeisiin. Koulutus sopii sekä noviiseille että projektityöstä jo kokemusta omaaville. Koulutuksen sisältö on räätälöitävissä koulutettavien tarpeiden mukaiseksi ja esimerkkeinä voidaan käyttää olemassa olevia tai tulevia projektiaihioita.

QPM-koulutus on Oulun Nuorkauppakamarin kehittämä koulutus, jota koulutetaan nuorkauppakamarilaisille sekä yrityksille. Koulutuksen tarkoituksena on avata projektitoiminnan käsitteitä ja QPM-mallia, antaa työkaluja tehokkaaseen työskentelyyn, motivoida parempaan projektityöskentelyyn ja antaa uusia ideioita omaan projektityöskentelyyn.

Koulutuksen tavoitteena on oppia projektin eri vaiheita sekä tasoja, saada vastauksia projektien epäonnistumisiin liittyviin kysymyksiin; miksi samoja virheitä tehdään uudestaan, miksi aikataulut venyvät ja miksi tavoitteita ei saavuteta sekä ymmärtää laadun merkitys projektinhallinnassa.

QPM-koulutuksia pitävät Oulun Nuorkauppakamarin kouluttajat, joilla on monipuolista projektikokemusta sekä kamarimaailmasta että työelämästä:

Sanna-Riikka Valtonen
Auli Kangas
Riitta Typpö
Sanna Aikio
Arto Tanskanen
Elena Oikarinen
Ulla Pirkola
Susanna Sainsalo
Aki Hangasluoma