Twinning-kamarit
__

Ystävyyttä monen kilometrin takaa

Oulun Nuorkauppakamari on aktiivinen kansainvälinen toimija, jolla on kolme twinning-kamaria.

Twinning- eli ystävyyskamaritoiminta on nuorkauppakamarien välistä yhteistyötä. Useilla suomalaiskamareilla on ystävyyskamari jostakin toisesta maasta, näin myös Oulun Nuorkauppakamarilla. Twinning-kamari voi olla myös joltain toiselta alueelta Suomessa.

Twinning-toiminnan tavoitteena on tutustua toisen maan kamarin toimintaan, kulttuuriin ja saada uusia ideoita toimintaan. Parhaimmillaan twinning tuo uusia liiketoimintakumppaneita, yhteistyöprojekteja ja elinikäisiä ystäviä.

Oulun Nuorkauppakamarilla on kolme twinning-kamaria: JCI Glasgow Skotlannissa, JCI Higashi-Osaka Japanissa ja uusimpana JCI Skellefteå Ruotsissa. Toiminta on ollut vuosien saatossa aktiivista. Niin skotlantilaiset kuin japanilaiset ovat vierailleet Oulussa, ja Oulun Nuorkauppakamarin jäsenet ovat myös päässeet monta kertaa ystävyyskamariemme vieraaksi. JCI Skellefteån kanssa twinning-sopimus allekirjoitettiin 2023 Zürichin maailmankokouksessa. Toisen maan kamarin toimintaan ja kulttuuriin tutustuminen on luonut jäsenistöllemme ainutlaatuisia mahdollisuuksia verkostoitua kansainvälisessä ympäristössä. Yritysvierailujen ja uusien kamaritoiminnan ideoiden lisäksi twinning-toiminnan ansiosta monella jäsenellämme on elinikäisiä ystäviä ympäri maailman.

Twinning kamarimme Glasgow Junior Chamber of Commerce.

Twinning kamarimme JCI Higashiosaka (sivut japaniksi).

Twinning kamarimme JCI Skellefteå.