Kansain-
välinen toiminta
__

Kun haluat nähdä kauemmas

Nuorkauppakamaritoiminnan keskiössä on kansainvälisyys, ja toiminta voi antaa sinullekin mainiot mahdollisuudet luoda kansainvälisiä verkostoja ja oppia työskentelemään kansainvälisissä yhteisöissä.

Nuorkauppakamarit ovat osa kansainvälistä Junior Chamber International eli JCI-verkostoa, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistyä ja saada ainutlaatuisia kokemuksia. Nuorkauppakamareita on yli 100 maassa ympäri maailman.

Kansainvälisen verkoston etuja pääsee parhaiten hyödyntämään osallistumalla kansainvälisiin tapahtumiin. Kansainvälisissä kokouksissa pääset osallistumaan ainutlaatuisiin koulutuksiin, upeisiin juhliin ja tietysti verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. Parhaimmillaan maailmankokouksessa saattaa olla yli 10 000 osallistujaa.

Virallisten kokousten lisäksi esimerkiksi Euroopasta löytyy kymmeniä muitakin kansainvälisiä JCI-tapahtumia. Oulun Nuorkauppakamari tunnetaan aktiivisena osallistujana kansainvälisiin tapahtumiin, ja jäseniämme käy kokouksissa ympäri maailman. Mikäli kansainväliset verkostot sekä kouluttautuminen ovat se juttu, mitä haluat kokea ja oppia nuorkauppakamaritoiminnassa, on Oulun Nuorkauppakamari sinulle varmasti oikea kotikamari.

Oulun Nuorkauppakamari pitää yhteyttä aktiivisesti kahden ulkomaisen kamarin kanssa, jotka ovat meidän twinning-kamareitamme. Toinen kamari on Skotlannin JCI Glasgow ja toinen Japanin JCI Higashi-Osaka. Järjestämme vierailuja ystävyyskamareihin ja kutsumme ystävyyskamareita omiin tapahtumiimme. Lisäksi järjestämme tapaamisia kansainvälisten kokousten yhteydessä. 

Lisätietoja kansainvälisestä toiminnasta: Junior Chamber International.