Toiminta
__

Oulun Nuorkauppakamarin toiminta

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta sekä verkostoitumisesta kiinnostuneille ihmisille. Nuorkauppakamarin toiminta-ajatuksena on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Johtamistaitoja voi kehittää mm. hallitusviroissa ja projektipäällikkönä niin paikallisella, alueellisella kuin kansallisellakin tasolla. Projekteissa toimimalla jäsenet pääsevät kehittämään omia projektinhallintataitojaan ja verkostoituvat myös sidosryhmien kanssa. Esiintymis- ja kouluttajataitoja voi kehittää lähtemällä mukaan kouluttajakoulutuksiin. Nuorkauppakamarilaiset verkostoituvat parhaiten osallistumalla aktiivisesti ja lähtemällä mukaan tapahtumiin ja koulutuksiin. Kehittymisen ohella nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa mukavaa yhdessäoloa, tapahtumia, iltapukujuhlia, uusia tuttavuuksia ja elinikäisiä ystävyyksiä. JC-maailma on täynnä mahdollisuuksia, hyödynnä tilaisuutesi ja hyppää mukaan!

Oulun Nuorkauppakamarin projekteja ovat mm. yleisölle avoimet Liikukko Nää? ja Sijoitusmessut. Esiintymis- ja kouluttajataitoja voi kehittää lähtemällä mukaan kouluttajakoulutuksiin. Kouluttamista jäsenet pääsevät toteuttamaan esimerkiksi Oulun Nuorkauppakamarin kehittämän projektin laadunhallintaan liittyvän, Quality Project Management-koulutuksen, sekä erilaisten virallisten JCI-koulutusten avulla. Nuorkauppakamarilaiset verkostoituvat parhaiten osallistumalla aktiivisesti ja lähtemällä mukaan tapahtumiin ja koulutuksiin.

Lue lisää