Toiminta
__

Oulun Nuorkauppakamarin toiminta

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta sekä verkostoitumisesta kiinnostuneille ihmisille. Nuorkauppakamarin toiminta-ajatuksena on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Johtamistaitoja voi kehittää mm. hallitusviroissa ja projektipäällikkönä niin paikallisella, alueellisella kuin kansallisellakin tasolla. Projekteissa toimimalla pääset kehittämään projektinhallintataitojasi ja verkostoitumaan sidosryhmiemme kanssa. Oulun Nuorkauppakamarin projekteja ovat mm. Eurooppakokous 2024, jota tehdään yhdessä Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin kanssa. Kamarilaisena pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin, mm. Oulun Nuorkauppakamarin kehittämään projektin laadunhallinnan liittyvään Quality Project Management-koulutukseen. Esiintymis- ja kouluttajataitoja voit kehittää lähtemällä mukaan kouluttajakoulutuksiin. 

Kehittymisen ohella nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa mukavaa yhdessäoloa, jäsentapahtumia, iltapukujuhlia, uusia tuttavuuksia ja aikuisystäviä. JC-maailma on täynnä mahdollisuuksia, hyödynnä tilaisuutesi ja hyppää mukaan!

Lue lisää