Hallitus
__

Jonain päivänä hallitukseen?

Moni nuorkauppakamarilainen haluaa olla tulevaisuudessa hallitusammattilainen. Oulun Nuorkauppakamarin hallitustoiminta valmistaa tulevaisuuden johtajia laadukkaaseen hallitustyöskentelyyn.

Nuorkauppakamari tarjoaa mahdollisuuksia oppia johtamista paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti. Jokainen virka tai tehtävä tarjoaa mahdollisuuden opetella ihmisten johtamista.

Oulun Nuorkauppakamarin hallitus valitaan vuosittain syksyllä järjestettävässä vaalikokouksessa. Hallitustyöskentely on erinomainen mahdollisuus kaikille, jotka haluavat oppia lisää hallitustyöskentelystä sekä erilaisten kokonaisuuksien ja ihmisten johtamisesta. Nuorkauppakamarissa jokainen hallitusvirka kestää yhden vuoden, ja yhden viran haltijana voi olla pääsääntöisesti vain yhden kerran.

Moni nuorkauppakamarilainen on kiinnostunut jossain vaiheessa kamariuraansa kamarin puheenjohtajuudesta. Suomen Nuorkauppakamarit on kehittänyt johtajuusvalmennuskonseptin, joka yhdistää paikallisten kamareiden valmistautuvien puheenjohtajien ja puheenjohtajien valmennuksen sekä kansallisten ja alueellisten ehdokkaiden vaalimentoroinnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä maailmanpalkinnollakin palkittu valmennuskonsepti antaa nuorkauppakamarilaisille mahdollisuuden oppia monipuolisesti sellaisia johtajuustaitoja, joita he voivat hyödyntää myös työelämässä.

Alla Oulun Nuorkauppakamarin hallitus esittäytyy. Jokaisen hallituksen jäsenen tavoitat sähköpostilla etunimi.sukunimi@jci.fi

ONKK hallitus 2024

Riitta Typpö

Puheenjohtaja (PRES)

riitta.typpo@jci.fi

Sanna Ruotsalainen

Väistyvä puheenjohtaja (IPP)

Jennimari Koskela

Valmistautuva puheenjohtaja ja kumppanuudet (DP/VP1/BUS)

Katri Hukkanen

Yksilölohko (IND/VP2)

Una Yue Yu

Kansainvälisyys (INT/VP3)

Emilia Kaihua

Yhditystoiminta (LOM/VP4)

Krista Huttu

Viestintä (LIO)

Ville Kestilä

Sihteeri (SECY)

Miia Pääkkönen

Rahastonhoitaja (TRES)

N.N.

Yhteiskuntasuhteet ja kansalliset projektit/kilpailut (COM)

Kati Blide

Laatupäällikkö (Q)

Miia Tauriainen

60v juhlavuosivastaava