Hallitus
__

Jonain päivänä hallitukseen?

Moni nuorkauppakamarilainen haluaa olla tulevaisuudessa hallitusammattilainen. Oulun Nuorkauppakamarin hallitustoiminta valmistaa tulevaisuuden johtajia laadukkaaseen hallitustyöskentelyyn.

Nuorkauppakamari tarjoaa mahdollisuuksia oppia johtamista paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti. Jokainen virka tai tehtävä tarjoaa mahdollisuuden opetella ihmisten johtamista.

Oulun Nuorkauppakamarin hallitus valitaan vuosittain syksyllä järjestettävässä vaalikokouksessa. Hallitustyöskentely on erinomainen mahdollisuus kaikille, jotka haluavat oppia lisää hallitustyöskentelystä sekä erilaisten kokonaisuuksien ja ihmisten johtamisesta. Nuorkauppakamarissa jokainen hallitusvirka kestää yhden vuoden, ja yhden viran haltijana voi olla pääsääntöisesti vain yhden kerran.

Moni nuorkauppakamarilainen on kiinnostunut jossain vaiheessa kamariuraansa kamarin puheenjohtajuudesta. Suomen Nuorkauppakamarit on kehittänyt johtajuusvalmennuskonseptin, joka yhdistää paikallisten kamareiden valmistautuvien puheenjohtajien ja puheenjohtajien valmennuksen sekä kansallisten ja alueellisten ehdokkaiden vaalimentoroinnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä maailmanpalkinnollakin palkittu valmennuskonsepti antaa nuorkauppakamarilaisille mahdollisuuden oppia monipuolisesti sellaisia johtajuustaitoja, joita he voivat hyödyntää myös työelämässä.

Alla Oulun Nuorkauppakamarin hallitus esittäytyy. Jokaisen hallituksen jäsenen tavoitat sähköpostilla etunimi.sukunimi@jci.fi

ONKK hallitus 2023

Sanna Ruotsalainen

Puheenjohtaja (PRES)

Olen Sanna Ruotsalainen Oulun Nuorkauppakamarin vuoden 2023 puheenjohtaja. 

Olen ollut mukana nuorkauppakamarissa vuodesta 2019 ja hallituksessa heti jäsenöitymisen jälkeen vuodesta 2020 lähtien. Lähdin mukaan toimintaan, koska haluan verkostoitua ja vaikuttaa Oulun alueella luomalla tänne positiivista muutosta. Nuorkauppakamarin tekemisen meininki ja lämmin ilmapiiri tekivät vaikutuksen heti alusta pitäen ja ovat saaneet minut etenemään johtajuuspolulle ja kamarin puheenjohtajaksi asti.

Työelämässä toimin arkkitehtina oululaisessa arkkitehtitoimisto Vauhtiviivassa. Vapaa-ajalla puuhastelen monenlaista ja harrastan mm. Lindy hop-tanssia sekä käsitöitä. Japani on suuri intohimoni. 

sanna.ruotsalainen@jci.fi
sainsalo

Susanna Sainsalo

Väistyvä puheenjohtaja (IPP)

Olen Susanna Sainsalo Oulun Nuorkauppakamarin vuoden 2023 väistyvä puheenjohtaja. 

Nuorkauppakamaritoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2018, ollen mukana projekteissa niin projektipäällikkönä kuin projektiryhmäläisenä. Oppia olen hakenut erityisesti strategisesta suunnittelusta ja sen viestinnästä. Hallitustyöskentely ja puheenjohtajana toimiminen ovat todella mieluisia tehtäviä minulle, sillä juuri näissä tehtävissä pääsee vaikuttamaan ja tekemään positiivista muutosta niin kamarin sisäiseen kuin ulkoiseen toimintaa. Tämän toiminnan kautta me vaikutamme ja teemme positiivista muutosta ympäristöömme. 

Työelämässä työskentelen Kaleva Medialla asiakkuuspäällikkönä b2b myynnissä, tavoitteeni on työssäni auttaa asiakkaitani menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa markkinoinnin ja viestinnän kautta. 

Pohjoisen puolesta ja pohjoisen eteen! 

Riitta Typpö

Valmistautuva puheenjohtaja (DP/VP1)

Olen Riitta Typpö Oulun Nuorkauppakamarin vuoden 2023 valmistautuva puheenjohtaja. 

 

Olen ollut mukana Nuorkauppakamarissa vuodesta 2016. Olen kamarivuosinani ollut projekteissa niin projektipäällikkönä kuin projektitiimiläisenä sekä kouluttautunut ja kouluttanut paikallisesti että kansallisesti. Valmistautuvan puheenjohtajan vuodeltani odotan strategiatyötä ja viestinnässä kehittymistä, jotta voin vaikuttaa positiivisesti kamarimme tulevaisuuden kehitykseen ja mahdollistamaan jäsenistölle mielenkiintoista tekemistä nyt ja tulevina vuosina.

 

Työelämässä työskentelen Siili Solutionsilla Bid Managerina Public-yksikössä. Työssäni olen tiiviisti osallisena julkisten hankintojen kilpailutuksiin vastaamisessa.

Anna Poropudas

Kumppanuudet ja Kansalliset kilpailut (BUS+COM/VP2)

Olen Anna Poropudas ja vastaan tänä vuonna kamarimme yhteistyökumppanuuksista sekä yhteiskuntalohkosta.

Paulo Lopes

Kansainvälisyys (INT/VP3)

International Officer of JCI Oulu in 2023

Jarmo Levo

Rahastonhoitaja (TREAS/VP4)​

Nimeni on Jarmo Levo ja olen digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen. Työskentelen Siili Solutions Oyj:ssä konsulttina. Toimin Oulun Nuorkauppakamarissa rahastonhoitajana (TREAS).

Kauppakamari harrastuksessa pyrkimyksenäni on verkostoitua ja vaikuttaa ympäristööni positiivisesti vieden yleistä ymmärrystä digitaalisesta muutoksesta ihmisten tietoisuuteen. Vapaa-ajallani harrastan kuntosalia ja lumilautailua. Kengänkokoni on 41. 

 

Janica Suominen

Viestintä (LIO)

Olen Janica Suominen ja vastaan tänä vuonna kamarimme viestinnästä.

Nuorkauppakamarin toimintaa olen katsellut etäisesti haaveillen jo vuosien ajan, mutta keväällä 2022 tähdet osuivat kohdalleen ja hyppäsin kerralla syvään päätyyn – muutaman kuukauden koejäsenyyden jälkeen suoraan jäseneksi ja hallitukseen. Ikäni puolesta onkin niin, että nyt mennään eikä meinata…

Työelämässä minulla on aina monta rautaa tulessa. Päätyönäni on strategisen markkinointiviestintätoimisto Neotar Oy:n toimitusjohtajuus, jossa yrityksen luotsaamisen lisäksi vastaan mm. asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä asioista, viestintä- ja markkinointistrategioista ja välillä myös kädet savessa ihan sisällöntuotannosta. Sen lisäksi minulla on 15 vuotta täyttävä valokuvausyritys ja sivuhommina teen myös mm. yrittäjien mentorointia. Pian olen myös yhden start up -yrityksen toimitusjohtaja.

Nuorkauppakamarissa minua inspiroi verkostoituminen, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen sekä alueen elinvoimaisuuteen vaikuttaminen. On mahtavaa tehdä hyviä juttuja hyvässä porukassa!

 

Katri Hukkanen

Sihteeri (SECY)

Hei, olen Katri Hukkanen ja toimin tänä vuonna Oulun Nuorkauppakamarin hallituksessa sihteerinä. Olen ollut mukana toiminnassa vuoden 2022 alkupuolelta asti.

Lähdin mukaan nuorkauppakamaritoimintaan verkostoitumaan, ja ottamaan selvää millaisia vaikuttavia projekteja kamarilaiset tekevät.

Siviilissä olen töissä AFRY:llä, jossa työskentelen vanhempana prosessi-insinöörinä selluteollisuuteen liittyvissä projekteissa globaalisti. Vapaa-ajalla lähellä sydäntä on kaikenlainen liikunta, ja minut löytääkin usein jumpasta, pyöräilemästä, pelaamasta tennistä, hiihtämästä tai laskettelemasta!

Minna Ihanus

Yksilölohko (IND)

Olen Minna Ihanus ja vastaan kamarimme yksilölohkosta, eli koulutuksista ja mm. kamarin puhe- ja debattikilpailun järjestämisestä.

Jari Puolakanaho

Yhditystoiminta (LOM)

Olen Jari Puolakanaho ja vastaan kamarin jäsentapahtumista, yritysvierailuista ja rennommista illanvietoista.

Arto Tanskanen

Laatupäällikkö (Q)

Olen Arto Tanskanen ja toimin hallituksessa on kutsuvirassa laatupäällikkönä, jota myös Q:ksi kutsutaan.

 

Nuorkauppakamaritoiminnassa minulle on kaikkein tärkeintä juuri uusiin ihmisiin tutustuminen, erilaisten haasteiden kautta uusien asioiden oppiminen sekä itseni haastaminen. Minuun saakin olla ehdottomasti yhteydessä, mikäli jokin juttu toimintaamme liittyen kiinnostaa tai askarruttaa! 

Siviilissä olen IT-alan ammattilainen. Erikoisosaamistani ovat sulautettujen laitteiden koodaamiseen liittyvät työtehtävät sekä ohjelmistoprojektien hallinta.