Hallitus​

Moni nuorkauppakamarilainen haluaa olla tulevaisuudessa hallitusammattilainen. Oulun Nuorkauppakamarin hallitustoiminta valmistaa tulevaisuuden johtajia laadukkaaseen hallitustyöskentelyyn.

Jonain päivänä hallitukseen?

Nuorkauppakamari tarjoaa mahdollisuuksia oppia johtamista paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisesti. Jokainen virka tai tehtävä tarjoaa mahdollisuuden opetella ihmisten johtamista.

Oulun Nuorkauppakamarin hallitus valitaan vuosittain syksyllä järjestettävässä vaalikokouksessa. Hallitustyöskentely on erinomainen mahdollisuus kaikille, jotka haluavat oppia lisää hallitustyöskentelystä sekä erilaisten kokonaisuuksien ja ihmisten johtamisesta. Nuorkauppakamarissa jokainen hallitusvirka kestää yhden vuoden, ja yhden viran haltijana voi olla pääsääntöisesti vain yhden kerran.

Moni nuorkauppakamarilainen on kiinnostunut jossain vaiheessa kamariuraansa kamarin puheenjohtajuudesta. Suomen Nuorkauppakamarit on kehittänyt johtajuusvalmennuskonseptin, joka yhdistää paikallisten kamareiden valmistautuvien puheenjohtajien ja puheenjohtajien valmennuksen sekä kansallisten ja alueellisten ehdokkaiden vaalimentoroinnin yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä maailmanpalkinnollakin palkittu valmennuskonsepti antaa nuorkauppakamarilaisille mahdollisuuden oppia monipuolisesti sellaisia johtajuustaitoja, joita he voivat hyödyntää myös työelämässä.

ONKK hallitus 2022

onkk_hallitus_2022_susanna

Susanna Sainsalo

Puheenjohtaja (PRES)

Olen Susanna Sainsalo Oulun Nuorkauppakamarin vuoden 2022 puheenjohtaja. 

Nuorkauppakamaritoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2018, ollen mukana projekteissa niin projektipäällikkönä kuin projektiryhmäläisenä. Oppia olen hakenut erityisesti strategisesta suunnittelusta ja sen viestinnästä. Hallitustyöskentely ja puheenjohtajana toimiminen ovat todella mieluisia tehtäviä minulle, sillä juuri näissä tehtävissä pääsee vaikuttamaan ja tekemään positiivista muutosta niin kamarin sisäiseen kuin ulkoiseen toimintaa. Tämän toiminnan kautta me vaikutamme ja teemme positiivista muutosta ympäristöömme. 

Työelämässä työskentelen Kaleva Medialla asiakkuuspäällikkönä b2b myynnissä, tavoitteeni on työssäni auttaa asiakkaitani menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa markkinoinnin ja viestinnän kautta. 

Pohjoisen puolesta ja pohjoisen eteen! 

susanna.sainsalo@jci.fi

LinkedIn

Arto Tanskanen

Väistyvä puheenjohtaja (IPP)

Olen Arto Tanskanen ja olen tänä vuonna Oulun Nuorkauppakamarin väistyvä puheenjohtaja.

Nuorkauppakamaritoiminnassa minulle on kaikkein tärkeintä juuri uusiin ihmisiin tutustuminen, erilaisten haasteiden kautta uusien asioiden oppiminen sekä itseni haastaminen. Minuun saakin olla ehdottomasti yhteydessä, mikäli jokin juttu toimintaamme liittyen kiinnostaa tai askarruttaa! 

Siviilissä olen IT-alan ammattilainen. Erikoisosaamistani ovat sulautettujen laitteiden koodaamiseen liittyvät työtehtävät sekä ohjelmistoprojektien hallinta. 

onkk_hallitus_2022_heidi

Heidi Pernu​

Valmistautuva puheenjohtaja (DP/VP1)​

Hei, olen Heidi Pernu ja toimin tänä vuonna Oulun Nuorkauppakamarin valmistautuvan puheenjohtajan virassa. Olen ollut mukana toiminnassa syksystä 2020 saakka ja osallistunut aktiivisesti alueellisesti vaikuttaviin projekteihin, sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin, ja rakentanut liike-elämän verkostoja. 

Siviilissä työskentelen liiketoiminnan kehittämisen, strategian, tuotteistamisen ja brändityön parissa, jonka lisäksi teen johdon koulutus- ja valmennuspäiviä yrittäjänä. 

Kati Blide

Yhdistys ja koulutus (LOM/IND/VP2)

Olen Kati Blide ja toimin tänä vuonna Oulun Nuorkauppakamarin koulutus- ja tapahtumavastaavana. Olen olen ollut mukana toiminnassa syksystä 2018 saakka.  

Lähdin mukaan verkostojen ja vaikuttavien projektien vuoksi ja olen päässyt hankkimaan ja toteuttamaan molempia. Tänä vuonna panostamme jäsentemme hyvinvointiin, joten tapahtumat tulevat olemaan sen mukaisia.  

Olen töissä tuote- ja laatusuunnitteluinsinöörinä SSAB:n Raahen terästehtaalla. Teen paljon tilastollista analysointia ja erityisesti Lean Six Sigma on lähellä sydäntä. 

onkk_hallitus_2022_lasse

Lasse Untinen

Kumppanuudet (BUS/VP3)

Olen Lasse Untinen ja vastaan tänä vuonna kamarimme yhteistyökumppanuuksista. Olen ollut toiminnassa mukana vuodesta 2020 alkaen ja Nuorkauppakamari on tuonut elämääni huikean verkoston erilaisia ihmisiä, kaikki huippuammattilaisia omilla aloillaan. Eri taustoilla olevat ihmiset tuovat asioihin erilaisia näkökulmia, mikä monesti rikastuttaa omiakin ajatusmalleja. Olen myös päässyt haastamaan itseäni monin eri tavoin ja sellaisissa asioissa, joita omassa työssäni en kohtaa. 

Arkena pyörittelen investointiprojekteja raskaan teollisuuden parissa, toimialueena pääasiassa Ruotsi ja Suomi. Vapaa-ajalla aika kuluu parhaiten hiihdon, pyöräilyn ja veneilyn parissa. 

Jennimari Koskela

Kansainvälisyys (INT/VP4)​

As the International Officer of JCI Oulu in 2022, my main goal is to make our chapter more accessible to international people in Oulu, and to encourage our members to take part in international meetings and activities. We are already having a good start, since our chapter’s official working language this year is English! 

My professional background is in the academic field – I studied physics at the University of Oulu, and did my PhD thesis on the multi-decadal evolution of the solar coronal magnetic field. Currently I’m working as a Data Engineer at Fingersoft. 

onkk_hallitus_2022_jarmo

Jarmo Levo

Rahastonhoitaja (TREAS)

Nimeni on Jarmo Levo ja olen 33-vuotias digitaalisen liiketoiminnan ammattilainen. Työskentelen Solteq Oyj:ssä konsulttina. Toimin Oulun Nuorkauppakamarissa kutsuvirassa rahastonhoitajana (TREAS).

Kauppakamari harrastuksessa pyrkimyksenäni on verkostoitua ja vaikuttaa ympäristööni positiivisesti vieden yleistä ymmärrystä digitaalisesta muutoksesta ihmisten tietoisuuteen. Vapaa-ajallani harrastan kuntosalia ja lumilautailua. Kengänkokoni on 41. 

onkk_hallitus_2022_sanna-r

Sanna Ruotsalainen

Sihteeri (SECY)

Hei vaan kaikki! Olen Sanna Ruotsalainen ja toimin tänä vuonna Oulun Nuorkauppakamarin hallituksessa sihteerin virassa. Tämän vuoden suurin haasteeni on vetää kokoukset ja kokousmuistiot englanniksi. Lähdin alunperin mukaan nuorkauppakamaritoimintaan, koska haluan verkostoitua ja tehdä Oulusta asteen verran kivemman paikan olla ja asua.  

Työelämässä toimin arkkitehtina oululaisessa arkkitehtitoimisto Vauhtiviivassa. Vapaa ajalla puuhastelen monenlaista ja harrastan mm. Lindy hop-tanssia sekä käsitöitä. Japani on suuri intohimoni. 

Oscar Blide

Oscar Blide

Kansalliset kilpailut (COM)​

Karoliina Kononen

Tiedottaja (LIO)

Sanna Mathlin

Laatupäällikkö (Q)

Olen Sanna Mathlin ja toimin hallituksessa on kutsuvirassa laatupäällikkönä, jota myös Q:ksi kutsutaan. Mukaan nuorkauppakamaritoimintaan lähdin vuonna 2013 Liminganlahden kamariin. Nykyisin olen Oulun kamarin senaattori #78770, vaikka Helsingissä asunkin. Toimintaan minua on aina vetänyt itsensä kehittäminen ja huiput ihmiset. Nehän ei nuorkauppakamaritoiminansta lopu kesken. Työskentelen palvelujohtajana Arffmanilla ja vastaan Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen työnhakuvalmennuksista. Pistähän viestiä, kun kuljet etelässä, ni  käyään kahvilla.