Yhteistyö-
kumppanuus
__

Menestyksen edistäjät

Haluatko olla mukana kehittämässä Oulun talousaluetta ja paikallisten nuorten aikuisten johtajuustaitoja?

Oulun Nuorkauppakamari haluaa edistää jäsentensä ja toiminta-alueensa menestystä työelämässä. Menestystä luomassa ovat jo Oulun kaupunki ja BusinessOulu, Arina, Oulun Kauppakamari, Cinia, OmaSP Oulu, Audi Center Oulu, Tilitoimisto A. Karppinen, Oulun Kauppaklubi ry, Mallaamo ja Kide Hotel by Iso-Syöte.

Jos haluat mukaan rakentamaan menestyksen mahdollisuuksia ja hyödyntämään Oulun Nuorkauppakamarin osaamista ja verkostoja, ota yhteyttä!

Yhteistyökumppaniksi?

Oulun Nuorkauppakamari räätälöi aina kumppanuuspaketit yhteistyötahon kanssa molempia osapuolia aidosti palvelevaksi ja hyödyntäväksi kokonaisuuksista. Potentiaalisten yhteistyökumppanuuksien kanssa aina istutaan alas ja keskustellaan molempien tarpeista, joiden pohjalta yhdessä luodaan toimiva kokonaisuus.

Oulun Nuorkauppakamarin tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mm. näkyvyyttä Oulun Nuorkauppakamarin omissa sähköisen median kanavissa ja uutiskirjeissä. Kamarin Facebook-sivut tavoittavat yli 480 silmäparia ja Instagram-sivuilla meitä seuraa yli 700 käyttäjää. Kamarin uutiskirje UutisONKKI lähetetään kaikille jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Oulun Nuorkauppakamari haluaa mielellään ottaa yhteistyökumppanit suoraan laadukkaiden projektiemme kumppaneiksi. Esimerkiksi perinteinen Liikkukko nää? – koko perheen hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma tavoittaa 3 000 kävijää yhden päivän aikana.

Koulutukset yrityksille

Haluatko organisaatiollesi esimerkiksi laadukaan projektijohtamisen koulutuksen? Ota yhteyttä Oulun Nuorkauppakamariin ja me kerromme lisää!

Oulun Nuorkauppakamarin kehittämä projektien laadunvarmistustyökalu QPM (Quality Project Management) on toimiva myös yrityskäytössä. QPM-koulutus on koko päivän mittainen koulutus, johon voi osallistua yrityksenne projekteista vastaava henkilöstö.

Vakuuta & Vaikuta on Suomen Nuorkauppakamareiden toimiva esiintymistaidon koulutus. Esiintymistaidot ovat arvokkaita työelämätaitoja, jotka aidosti edistävät yrityksen menestystä. Oulun Nuorkauppakamarilla on oma Vakuuta & Vaikuta -koulutuksen kouluttaja, jolloin Oulun seudun koulutukset ovat helposti sovittavissa suoraan Oulun Nuorkauppakamarin kanssa.