Hae jäseneksi
__

Tule mukaan toimintaan!

Oulun Nuorkauppakamari ottaa uusia koejäseniä kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kiinnostaako sinuakin olla mukana dynaamisessa nuorten aikuisten seurassa? Jäsenemme pääsevät kehittämään omaa osaamistaan ja verkostoitumaan niin paikallisesti, alueellisesti kuin koko Suomen tasolla. Unohtamatta järjestömme kansainvälistä ulottuvuutta, joka tuo yhteen aktiivisia nuoria aikuisia ympäri maapallon. Oulun Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenistölleen kasvun ja kehittymisen paikkoja esim. johtajuus-, kouluttaja-, esiintymis-, viestintä-, markkinointi-, ja projektinhallintataidoissa. Kaikki nämä taidot ovat suoraan hyödynnettävissä myös jäsentemme työelämässä. Oulun Nuorkauppakamarin jäsen menestyy työelämässä.

Oulun Nuorkauppakamarin vuoden 2024 ensimmäinen koejäsenhaku on käynnissä! Hakuaika on 5.-25.2.2024. Lähetä hakemuksesi tästä linkistä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIn:ssä.

Mikäli haluat keskustella koejäsenyydestä ennen hakemuksen lähettämistä, voit olla yhteydessä valmistautuvaan puheenjohtajaan Jennimari Koskelaan, jennimari.koskela[at]jci.fi.