Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

START-koulutus

3 helmikuun, 2023 @ 18:00 20:00

*MITÄ: Start-koulutus
*MISSÄ: Siili / Toriportti, 5.krs, Torikatu 18, Oulu
*MILLOIN: 3.2. klo 18:00

Oletko Oulun Nuorkauppakamarin koejäsen? Oletko ollut jo tovin toiminnassa mukana, mutta haluat virkistää muistiasi kamaritoiminnan suhteen ja kuulla vaikkapa uudemmista projekteistamme? Tervetuloa Oulun Nuorkauppakamarin Start-koulutukseen 3.2. klo 18:00!

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Se on harrastus, jossa yhdistyvät ilo, itsensä kehittäminen, koulutus sekä vapaa-aika. Nuorkauppakamarissa laajennat verkostoasi ja muodosta elinikäisiä ystävyyssuhteita. Harrastuksen puitteissa pääset kehittämään johtajuustaitojasi, vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan niin Oulun alueella kuin laajemminkin sekä luomaan verkostoja halutessasi jopa kansainvälisesti. Oulun Nuorkauppakamari tunnetaan Oulun talousalueella aktiivisena toimijana, jonka vahvuuksia ovat mm. laadukaat koulutukset ja projektit sekä kansainvälinen toimintakenttä.

Start-koulutus on koejäsenille suunnattu koulutus, joka perehdyttää sinut nuorkauppakamaritoimintaan. Start-koulutuksen suorittaminen on myös yksi edellytys varsinaiselle jäsenyydelle. Nyt siis kannattaa osallistua!

Koulutuksessa käymme läpi Oulun Nuorkauppakamarin tarjoamia mahdollisuuksia sekä nuorkauppakamaritoiminnan taustoja ja perusteita. Illan aikana tutustumme siihen, mitä nuorkauppakamari tarjoaa paikallisella, alueellisella, kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla.

Start-koulutus järjestetään Siilin tiloissa, Toriportti 18, 5.krs 3.2. klo 18:00, ja kouluttajana toimii Oulun Nuorkauppakamarin DP, eli valmistautuva puheenjohtaja, Riitta Typpö. Ilmoittaudu tilaisuuteen 31.1. mennessä napsauttamalla itsesi osallistujaksi myöhemmin ilmoitettavaan Facebook-tapahtumaan tai lähettämällä sähköpostia Oulun Nuorkauppakamarin valmistautuvalle puheenjohtajalle Riitta Typölle osoitteeseen riitta.typpo@jci.fi.

Tervetuloa mukaan!

Oulun Nuorkauppakamari ry

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Siili Solutions

Torikatu 18, 5.krs
Oulu, 90100
+ Google Map