Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Debatti-koulutus (in Finnish)

17 elokuun, 2023 @ 17:00 19:30

Debatti on taktinen, nopean oivaltamisen ja ryhmätyön kuningaslaji, joka vie mukanaan. Debatointikoulutuksessa opit argumentoimaan, kuuntelemaan toisen sanomaa ja arvioimaan sitä kriittisesti. Kehityt esiintyjänä ja mikä tärkeintä, opit osoittamaan olevasi oikeassa! Debatissa kisataan kolmihenkisissä joukkueissa, joten opit myös tiimityöskentelyä hauskalla tavalla. 

Koulutuksessa käydään läpi Suomen Nuorkauppakamarin debatti-kilpailun säännöt ja illan päätteeksi päästään kokeilemaan itse debatointia. Nuorkauppakamarissa kilpaillaan debatissa kamari-, alue- ja kansallisella tasolla sekä kansainvälisesti. Debattikisat ajoittuvat syksylle ja alue D:llä seuraava kisa pidetään aluevaalikokouksen yhteydessä Kuusamossa.

Ilta alkaa verkostoitumiskahveilla klo 17 ja koulutus pyörähtää käyntiin klo 17.30. Kouluttajina toimivat Oulun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sanna Ruotsalainen ja Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja Olli Remes. 

Ilmoittaudu koulutukseen oheisella Forms-lomakkeella https://forms.office.com/e/xCp7RhYCN0

MITÄ: Debatti – koulutus
MILLOIN: Torstai 17.8.2023 klo 17-19.30
MISSÄ: Kumppanuuskeskus, kokoustila Asema, Kansankatu 53, 90100 Oulu.
KENELLE: Koulutus on avoin kaikille nuorkauppakamareiden jäsenille, koejäsenille, senaattoreille sekä toiminnasta kiinnostuneille alle 40-vuotiaille nuorille aikuisille.

Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, Oulu