Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

QPM-koulutus

3 lokakuun, 2023 @ 16:00 21:15

QPM koulutus 3.10.2023

MITÄ: QPM-koulutus
MISSÄ: Siili Solutions Torikatu 18, 5.krs, Oulu
MILLOIN: 3.10. 16-21:15, koulutus alkaa 16:30
HUOM!: Koulutus on Oulun Nuorkauppakamarilaisille maksuton, muista kamareista tuleville 50 €/hlö (EC-tiimiläisille 30€) ja kamarien ulkopuolisille 100€.

Oletko ollut projektissa, jossa tavoitteita ei ole saavutettu, aikataulu on venynyt tai budjetti ylittynyt? QPM (Quality Project Management) on erinomaiseksi todistettu menetelmä projektien hallintaan. Sen avulla kiinnitetään huomio sekä laadukkaaseen tekemiseen että lopputuloksen laatuun. Toimintamalli on hyvin testattu ja se soveltuu sekä pieniin että suurin projekteihin, tapahtumiin ja kehittämishankkeisiin sekä työelämän tarpeisiin.

Koulutus sopii sekä noviiseille että projektityöstä jo kokemusta omaaville. Koulutuksen sisältö on räätälöitävissä koulutettavien tarpeiden mukaiseksi ja esimerkkeinä voidaan käyttää olemassa olevia tai tulevia projektiaihioita.

QPM-koulutus on Oulun Nuorkauppakamarin kehittämä koulutus, jota koulutetaan nuorkauppakamarilaisille sekä yrityksille. Koulutuksen tarkoituksena on avata projektitoiminnan käsitteitä ja QPM-mallia, antaa työkaluja tehokkaaseen työskentelyyn, motivoida parempaan projektityöskentelyyn ja antaa uusia ideioita omaan projektityöskentelyyn.

Koulutuksen tavoitteena on oppia projektin eri vaiheita sekä tasoja, saada vastauksia projektien epäonnistumisiin liittyviin kysymyksiin; miksi samoja virheitä tehdään uudestaan, miksi aikataulut venyvät ja miksi tavoitteita ei saavuteta sekä ymmärtää laadun merkitys projektinhallinnassa.
Koulutus on avoin kaikille onkkilaisille! Muiden kamarien jäseniltä peritään 50 euron osallistumismaksu ja ei-nuorkauppakamarilaisille 100€

Ilmoittaudu koulutukseen: https://forms.office.com/e/LR5wB2hAHK