Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JCI Discovery

19 kesäkuun, 2023 @ 17:00 20:30

JCI Discover on virallinen JCI-koulutus, joka yhdistää vanhat JCI Impact ja JCI Achieve -koulutukset samaan pakettiin. Koulutuksessa saat työkaluja vaikuttavaan ja kestävään projektitoimintaan sekä paikallisen nuorkauppakamarin toiminnan kehittämiseen, joiden pohjana ovat JCI:n visio, missio ja strategia. Viimeistään nyt tutustut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Sustainable Development Goals). Koulutuksesta saadut opit soveltuvat erinomaisesti myös suoraan työelämään.​
Koulutuksen kielenä on suomi, mutta esitysmateriaalit ovat englanniksi. Muista ilmoittautua koulutukseen osoitteessa jci.cc. Mikäli ilmoittautumisesta herää kysyttävää, olethan pikimmiten yhteydessä kouluttajaan riitta.typpo[at]jci.fi. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki nuorkauppakamarilaiset.

Kouluttajana toimii Oulun Nuorkauppakamarin DP 2023 Riitta Typpö, joka tutustuttaa osallistujat JCI-maailmaan positiivisella ja kannustavalla lähestymistavallaan. Riitta on Oulun Nuorkauppakamarin tukipilareita, ja on ehtinyt monipuolisen nuorkauppakamariuransa aikana hankkia mm. vahvan osaamisen kouluttamisesta, strategiatyöstä ja laadukkaasta projektinhallinnasta.

Oulun Nuorkauppakamari ry

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Siili Solutions

Torikatu 18, 5.krs
Oulu, 90100
+ Google Map