katse-kestavaan-tulevaisuuteen_logo_valk

Katse kestävään tulevaisuuteen – Pohjoisen menestystarinat

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue D vaalikokous Oulussa 3.-5.9.2021

päivää
tuntia
minuuttia
senkunttia

Hei nää!

Hyppää kanssamme kelekkaan kohti Suomen Nuorkauppakamareiden alue D:n vuoden 2021 vaalikokousta! Kokoustiimi on painanut jo hyvän aikaa hommia, jotta saamme tarjottua teille pohjoissuomalaisen kokouskokemuksen Oulussa 3.-5.9.2021.

Millaisena sinä näet kestävän tulevaisuuden? Liity mukaan matkaamme ja tule ottamaan selvää, miten tulevaisuuden JiiCee voi olla kestävän kehityksen edelläkävijä ja vaikuttaja. Kokousteemamme, Katse kestävään tulevaisuuteen – Pohjoisen menestystarinat kätkee sisäänsä inspiroivia pohjoissuomalaisia menestystarinoita, vastuullisuutta ja haasteiden ylittäjiä, jotka ovat pystyneet viemään oman osaamisensa uudelle tasolle – kaikesta huolimatta.

 

Paina siis vahvasti mieleen ja kalenteriin päivämäärät 3.-5.9.2021 ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, #katsekestävääntulevaisuuteen!

Rekisteröinti on nyt auki, varmista paikkasi ilmoitautumalla.

Nähhään Oulusa!

Kokousterveisin,
Anni-Mari Tuori, kokouspäällikkö

Oulun nuorkauppakamari?

Oulun Nuorkauppakamari ry on yksi Suomen vanhimmista, 1964 perustettu nuorkauppakamari. Kamarion osa kansainvälistä järjestöä, jossa alle 40-vuotiaat jäsenet voivat kehittyä johtajana, luodakontaktiverkostoja, kouluttautua ja vaikuttaa elinympäristöönsä yhteiskunnallisissa projekteissa. OulunNuorkauppakamari ry vaikuttaa Oulun talousalueella pyrkien kehittämään paikallisten nuortenaikuisten johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä sekä kansainvälisyyttä. OulunNuorkauppakamariin kuuluu yli 50 jäsentä, lakiasioiden, IT-, myynnin, markkinoinnin, koulutuksen,yrittäjyyden, terveydenhuollon ja kulttuurin aloilta.

Mistä menestystarinasta sinä olet inspiroitunut?

Kokousteema

Kokouksen teemassa korostuvat tänä vuonna vahvasti kestäväkehitys ja vastuullisuus liiketoiminnassa. Lisäksi haluamme tarjota osallistujille mahdollisuuden inspiroitua pohjois suomalaisista menestystarinoista. Kansainvälinen nuorkauppakamaritoiminta (JCI Junior Chamber International) on sitoutunut edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita omassa toiminnassaan. Haluamme kokouksen myötä nostaa esiin ja tarjota alueemme jäsenistölle konkreettista tietoa siitä, miten voimme edistää kestävän kehityksen tavoitteita niin nuorkauppakamaritoiminnassa, työssämme kuin arjessamme. Olemme nostaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kaksi, joita pystymme edistämään kokouksenkautta:

REKISTERÖITYMINEN

Oulun Nuorkauppakamari toivottaa sinut tervetulleeksi alue D:n aluevaalikokoukseen 3.-5.9.2021 Oulun sydämeen Radisson Blu hotellille! Luvassa on mahtava viikonloppu täynnä laadukasta kokoussisältöä, mielenkiintoisia workshoppeja, kohtaamisia, uusia näkökulmia ja tulevaisuuden huminaa. Tulojuhlassa pääset etsimään sisäisen salarymanisi ja viettämään unohtumattoman illan kirsikankukkien alle ja viikonloppu huipentuu lauantai-illan gaalaan.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta tulemme päivittämään näille verkkosivuille.

Tervetuloa mukaan!

Early Bird -kokouspaketti

165
 • 31.5.2021 asti TAI kunnes 80 EB-rekkaria on täyttynyt.
 • Paketti sisältää rekisteröintimaksun, perjantain tulojuhlan, lauantain lounaan sekä iltagaalan.
Tarjous

Erikseen ostettuna

Rekisteröinti

85
 • Rekisteröinti sis. lauantain lounaan.

Perjantain tulojuhla

20
 • Perjantain tulojuhla sisältää iltaohjelman ja buffet-ruokailun.

Lauantain iltagaala

85
 • Lauantain iltagaala sisältää illallisen ja iltaohjelman.

 Viikonlopun kokous-ja iltaohjelmaan osallistuminen edellyttää rekisteröintimaksun maksamisen. Lauantain iltagaalaan on kuitenkin mahdollista osallistua erikseen ilman rekisteröintimaksun maksamista.

Kysyttävää rekisteröinnistä? Laita viestiä osoitteeseen heidi.pernu@jci.fi.

Peruutus- ja muutosehdot

• Rekisteröinnin kuluton peruutus 30.6.2021 saakka.
• Mikäli peruutus tehdään 1.7.2021 jälkeen, mutta ennen 22.7.2021, veloitamme 50% osallistujan kokonaiskuluista.
• Mikäli peruutus tehdään 23.7.2021 tai tämän jälkeen, veloitamme 100% osallistujan kokonaiskuluista.
• Osallistumisen voi siirtää toiselle osallistumiseen oikeutetulle 25.8.2021 mennessä. Muutoksesta veloitetaan 5 euron käsittelymaksu, joka tulee suorittaa ennen siirtoa.

HUOM! Mahdollisten tiukentuvien koronarajoitusten vuoksi osallistumista kokouksen lähitoteutukseen voidaan joutua rajoittamaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tällainen tilanne syntyy, tiedottaa kokousjärjestäjä asianomaisia asiasta. Kokous voidaan myös pakottavien rajoitusten vuoksi muuttaa hydridi- tai etätapahtumaksi. Seuraamme jatkuvasti THL:n ilmoituksia Suomen koronatilanteesta ja kaikista muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneita.

MAJOITUS

Kokouksemme pääpaikkana toimii Radisson Blu Oulu, jonka vastedes remontoidut tilat hivelevät silmää. Tyylikkäästi uudistettu hotelli on yhdistelmä ainutlaatuista 70-luvun suunnittelua ja moderneja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ylellisen kohteen. Radisson Blu sijaitsee Oulujoen rannalla, vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta.

Majoitushinnat

120,00 € / Standard yhden hengen huone / yö
140,00 € / Standard kahden hengen huone / yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffetaamiainen, asukassauna ja kuntosalin käyttö, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja ALV. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.

Varaukset

Majoittujat varaavat huoneet kiintiöstä varauskoodia NUORKAUPPAKAMARI käyttäen hotellin myyntipalvelusta: puh. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.

Huoneet ovat varattavissa varauskoodia käyttäen, niin kauan kuin kiintiössä huoneita riittää. Varaamattomat huoneet vapautuvat automaattisesti 6.8.2021.

Tule verkostoitumaan, oppimaan uutta ja tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin!

Ookko nää kiinnostunut yhteistyöstä?

Oulun nuorkauppakamari järjestää 3.-5.9.2021 Oulussa Suomen Nuorkauppakamarien D-alueen vaalikokouksen, jonne Itä- ja Pohjois-Suomen nuorkauppakamarilaiset kokoontuvat verkostoitumaan, kouluttautumaan ja tekemään päätöksiä alueen hyväksi. Kokoukseen odotetaan noin 140 osallistujaa. Tuu meidän mukkaan!

Mikäli olet kiinnostunut kokouspaketista tai laajemmasta yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä kokoustiimiin!

Kokouspäällikkö Anni-Mari Tuori, anni-mari.tuori@jci.fi
Yhteistyökumppanuusvastaava Jennimari Koskela, jennimari.koskela@jci.fi

Mini kokouspaketti

10
 • Sisältää yrityksenne pienen logon nettisivullamme.

Midi kokouspaketti

20
 • Sisältää yrityksenne keskikokoisen logon nettisivullamme, sekä yhteinen julkaisu sosiaalisessa mediassa kaikista tämän paketin ostaneista yrityksistä.

Maxi kokouspaketti

50
 • Sisältää yrityksenne suurikokoisen logon nettisivullamme, postauksen yrityksenne tarinasta sosiaalisessa mediassa, sekä näkyvyys kokouspaketissa.

Yhteistyöpaketti

200
 • Logonäkyvyys tapahtuman kaikessa markkinoinnissa (tavoittaa yli tuhatkäyttäjää).
 • Näkyvyys tapahtuman somekanavilla (Facebook, Instagram, LinkedIn) ja siellä 2 nostoa/esittelyä.
 • Näkyvyys kokouksen aikana sponsoritaululla.
 • Ständipaikka tapahtuma-alueella (myös kylmäständimahdollisuus).
 • Lisänäkyvyyttä saa lahjoittamalla kokouskassiin yrityksenoheistuotteita/esitteitä.

Lisäksi saatavilla

 • Lisänäkyvyyttä tapahtuman some-kanavilla.
 • Koulutus/workshop/keynote-puheenvuoro yrityksen toiminnasta. Aihepiiri sopiikestävän kehityksen ja vastuullisuuden teemaan

Räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Ota yhteyttä
 • Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden laajempaan kokousyhteistyöhön, johon voi kuulua tarpeistanne riippuen some-näkyvyys, tradeshow-ständi tai puhe kokouksen aikana.
 • Koulutuksessa/workshopissa yritys voi esimerkiksi esitellä miten he ovat hyödyntäneet teknologian, innovaatioiden ja/tai infrastruktuurin kehittymistä sekä keskustella osallistujien kanssa alan mahdollisuuksista. Yritys voi myös tuoda esille ongelman, jota monialaiset osallistujat voivat auttaa ratkomaan.
 • Keynote on 20–45 min puheenvuoro, jossa yritys tuo esille toimintaansa kestävän kehityksen ympärillä. Puheenvuoroon sopivat myös ympäristöystävälliset, ilmastonmuutosta edistävät ja vastuullisuuteen liittyvät aiheet.

Haemme ihmisiä osallistumaan ilmastopaneelikeskusteluun. Osallistumalla saat yritykselle lisänäkyvyyttä!

#katsekestävääntulevaisuuteen