Huomisen johtajuus JCI Labs -workshop

Tarjoamme sinulle Johtajuuden uudelleenmäärittely -kehitysprojektin suunnitteleman workshopin, jossa pääset aktivoimaan nuorkauppakamarisi jäseniä ja pohtimaan, mitä huomisen johtajuus voisi olla. 

Sinun ei tarvitse kuitenkaan lähteä toteuttamaan työpajaa tyhjin käsin, vaan koulutamme sinut tämän työpajan saloihin! Saat käyttöösi valmiit aineistot ja toimintamallin työpajan etätoteuttamista varten.

Kouluttautuminen työpajan vetämiseen tapahtuu toukokuun alussa ja sen jälkeen olet vapaa toteuttamaan oman versiosi siten, että pystyt lähettämään raportin workshopin lopputuloksista videona ja kuvina meille 11.7.2021 mennessä.

Johtajuuden uudelleenmäärittely -kehitysprojekti kerää materiaalia nuorkauppakamarilaisten ajatuksista liittyen johtajuuteen ja millaisena se nähdään tulevaisuudessa. Huomisen johtajuus on SNKK:n strategian 2021-2024 kärkiteema. Nuorkauppakamarilaisina haluamme olla määrittämässä sitä, mitä johtajuus on tulevaisuudessa. Uuden strategian yhtenä ensimmäisistä päähankkeista on etsiä oma määritelmämme johtajuudelle ja pyrkiä vaikuttamaan siihen, kuinka johtajat ja johtajuus ymmärretään suomalaisessa yhteiskunnassa. Tähän tarvitsemme kamarilaisten pohdintoja ja ideoita, miten järjestömme toiminnassa voimme kehittää johtajuutta. 

Miten sinä hyödyt tästä? Saat kokemusta työpajafasilitointiin ja tutustut sähköisiin työkaluihin, mitkä ovat sinulle hyödyksi myös jatkossa. Tämä hetki voi olla ponnahduslauta tulevaa kouluttaja uraasi varten! 

Voit olla kokeilunhaluinen kamarilainen tai kokenut konkari, joka haluaa osallistua kamarin aktivoimiseen, missä päin Suomea vain. Voit olla kouluttaja tai mietit, millaista olisi olla kouluttaja. Tämä workshop on hyvä kokeilu siihen, miltä tuntuu järjestää työpaja kokonaan etätoteutuksena. Jos osallistujia on mahdollisesti tiedossa paljon tai et halua vetää kokonaisuutta yksin, niin voit houkutella mukaan myös toisen kamarilaisen! 

Ilmoittaudu oman kamarisi workshopin vetäjäksi sähköpostilla osoitteeseen jum@jci.fi 30.4.2021 mennessä ja saat kuittauksen ilmoitautumisesta.

Kirjoita sähköpostiin mistä kamarista olet, onko sinulla aiempaa kokemusta työpajan järjestämisestä ja haluatko vetää työpajan yksin vai jonku kanssa.

Huomisen johtajuus -workshop on osa Johtajuuden uudelleenmäärittely -projektia, joka on yksi vuoden 2021 JCI Finland Labsin kehitysprojekteista. JCI Finland Labs on Suomen Nuorkauppakamareiden kehitysalusta, jossa tekijät, projektiaihiot ja kehitysideat kohtaavat yli kamarirajojen. 

Johtajuuden uudelleenmäärittely -kehitysprojektin tiimissä on mukana monipuolinen joukko eri nuorkauppakamarien jäseniä ympäri Suomen, jotka ovat kiinnostuneet johtajuudesta: 

Jenina Bomström, Oulun nuorkauppakamari, projektipäällikkö 
Henri Rosenström, Espoon nuorkauppakamari 
Riitta Saarelainen, Kalajokilaakson nuorkauppakamari 
Sanni Tapani, Rauman nuorkauppakamari 
Juho Tuovila, Meri-Lapin nuorkauppakamari 
Hanna Niemi-Korpi, Vaasan nuorkauppakamari 
Joona Ehrnrooth, Mikkelin nuorkauppakamari 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä liittyen workshopiin, laita meille viestiä jum@jci.fi.

Tule mukaan määrittelemään huomisen johtajuutta!